Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (2.86 secunde)
Cat despre mult evocatele negocieri duse de PD cu UDMR, in vederea sustinerii candidatului democrat, Mircea Ghiurco, la vicepresedintia Consiliului Judetean (fapt deja consumat), in schimbul fotoliului de viceprimar de Zalau, Viorel Stanca precizeaza ca nici nu se pune problema vreunui "troc" politic intre cele doua filiale ale partidelor amintite:
In fond, dupa cum explica liderul partidului, presedintele PC din Simleu, Rodica Tarlea, s-a mutat in Zalau, astfel incat nu a mai putut raspunde vizavi de problemele simleuanilor.
Pana la ora actuala, au fost aprobate fonduri pentru reabilitarea bisericilor din Cristur, Cosei (in cazul acestora fiind vorba de biserici mai vechi de 500 de ani) Hida, Doba, Archid, Zalau etc.
O parte din persoanele care il ^sapa^ pe Stanca poarta emblema ^Rotary^, iar omul cheie este Emilian Girdan, vice-presedintele PD Zalau, dupa cum ne-a spus aceeasi sursa.
Fiind presedintele PD Zalau, nu am avut tangente prea multe cu reprezentantii organizatiilor din teritoriu". Luand si el cuvantul, Emilian Gardan spune ca doar doi oameni din PD Salaj au avut curajul sa-i spuna lui Viorel Stanca faptul ca sunt de cealalta parte a baricadei:
Dupa ce luna trecuta cateva proiecte au fost respinse din motive intemeiate, aceleasi proiecte au fost aprobate luna aceasta, fara nici o modificare Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica, pentru extinderea constructiilor existente.
amenajarea centralei termice din cadrul Spitalului Judetean Zalau - 4,52 miliarde de lei; sediul Judecatoriei si Parchetului Jibou - 4,03 miliarde de lei.
Oltenii, care vin dupa un meci bun in fata campioanei Remat Zalau, dar pe care l-au pierdut cu 1-3, au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in play-off, deoarece formatia de pe locul 9, CSM Agronomia Bucuresti, le sufla in ceafa, avand 22 de puncte.
Tadici (60 de ani), care este antrenor la HC Zalau, a mai condus echipa nationala in urma cu cativa ani, obtinand medalia de argint la CM din 2005, locul 4 la CM din 2007, calificand reprezentativa si la JO din 2008, la care Romania a ocupat locul 7.
Subprefectul Végh Alexandru si-a depus demisia, in 21 decembrie, din functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale Zalau a UDMR si din cea de membru al UDMR Salaj.
In acest sens, ministrul a mentionat ca, pe parcursul zilei de sambata, s-a intalnit atat cu reprezentantii Prefecturii si ai Primariei Zalau, cat si cu o parte din membrii si conducerea PC Salaj.
"Legea prevede construirea autostrazii Bors - Marghita - Zalau si, lucru nou pentru judetul Bihor, a unei autostrazi care leaga Oradea de Arad.
ZALAU. Gazetarul din Salaj care i-a fost poetului prieten pana la moarte si care i-ar fi fost inspiratie pentru romanul Geniu pustiu Salajeanul care a avut privilegiul sa fie prieten cu Mihai Eminescu este scriitorul si gazetarul Ionita Scipione Badescu, personalitate care patroneaza, in prezent, Biblioteca Judeteana din Salaj.
Prezent la Zalau cu ocazia alegerilor din cadrul organizatiei judetene a Partidului Conservator, ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, i-a incurajat pe cei prezenti, spunandu-le sa nu le fie teama sau rusine ca sunt membri ai acestui partid.
In aceeasi zi, delegatia parlamentara romana a vizitat sediul din Mexic al concernului Tamsa Tenaris, investitor important in Romania la Zalau si Calarasi, urmatoarea destinatie a deputatilor romani fiind Chile.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, la Zalau, ca la intalnirea pe care a avut-o cu Viktor Iuscenko, presedintele Ucrainei, Traian Basescu s-a lasat umilit.
Turneul electoral al europarlamentarului Corina Cretu continua, in zilele urmatoare, cu deplasari in comune din judetul Salaj si la Jibou, Zalau, Bistrita, Cluj-Napoca si Timisoara.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
Emilian Francu - Ramnicu - Valcea Catalin Potor - Alba - Iulia Marius Nicoara - Cluj Marius Stan - Galati Dan Dragulin - Calarasi Romeo Stavarache - Bacau Radu Capilnasiu - Zalau Ilie Bolojan - Oradea Robu Nicolae - Timisoara Catalin Chereches - Baia Mare Alexandru Baisanu - Suceava Galis Florin (PNL) sau Gavril Popescu (PC) - Arad Florin Oancea - Deva Lucian Iliescu - Giurgiu Pavel Badea - Craiova Nini Sapunaru - Focsani Printre primariile cerute de ACD (PNL - PC) se numara:
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
google-analytics.com